Middag

 

smårätter

HAMBURGHINOS      145 
brioche, ryggbiff, salsa, chilimajonäs, silverlök

HUMMERTACO    175 / 265
avokado, röd chili, shisokrasse

BIFF SASHIMI    175
chili, lime, saltrostad mandel

KOREANSK RÅBIFF    175
tryffeläggkräm, chili, vårlök

TEMPURA OCTOPUS    165
asiatisk coleslaw, grön cili-lime dip

SHIITAKE DUMPLINGS    155 / 235
tryffel, sjögrässallad mandu sås

LAX SASHIMI    175
forellrom, wasabi, gari, svart risvinäger

TONFISK SASHIMI    175
matsuhisha dressing, shisokrasse, gari

 

 

varmrätter

LAMPANS BURGARE    195
pommes frites, vårlök, avokado, ost, hemgjord dressing

DONBURI KYCKLING      245
koreanskt marinerad kyckling, edamame, gurksallad, kimchi, koudjujangsås

VILDFÅNGAD TONFISK      245 
avokado, haricot verts, rädisa, spenat

SOYAMARINERAD PORTABELLO    195 
tofukräm, haricot verts, gulbeta, spenat

KOLGRILLAD RYGGBIFF      305 
sötpotatispommes, chilibearnaise, sesamsky

KOLGRILLAD ENTRECOTE      315
kimchi, grönkål, sesamsky, ssam yang sås, japansk ris

 

desserter

TROPISK FRUKT & SORBET     145
papaya, pomelo, granatäpple, annanas, guava-citrongrässorbet

CHOKLAD CREME BRULEE      135
yuzumarinerade jordgubbar

KOKOSPANNACOTTA      135
romkaramelliserad ananas, dulce choklad, sesamflarn

CHOKLAD GANACHE MED HAVSSALT      45

KVÄLLENS SORBET      45

 

* Om ni är osäker gällande allergener - fråga personalen

 

 

Small Dishes

HAMBURGHINOS     145
brioche, sirloin, salsa, chillimayo, white onion

LOBSTERTACO     175 / 265
avocado, red chilli, shiso

BEEF SASHIMI     175
chili, lime, saltroasted almond

KOREAN STEAK TARTAR     175
truffle egg cream, chilli, spring onion

TEMPURA OCTOPUS     165
asian coleslaw, green chilli-lime dip

SHIITAKE DUMPLINGS     155 / 235
truffle, seaweed sallad, mandu sauce

SALMON SASHIMI     175
trout roe, wasabi, gari, black rice vinegar

TUNA SASHIMI     175
matsuhisha sauce, shiso, gari

 

Main Courses

THE LAMPS BURGER     195
fries, spring onion, avocado, cheese, our homemade sauce

DONBURI CHICKEN     255
korean marinated chicken, edamame, cucumber salad, kimchi, koudjujang sauce

WILD TUNA     245
avocado, haricote verts, radish, spinach

SOYAMARINATED PORTABELLO     195
tofucream, haricote verts, golden beetroot, spinach

CHARGRILLED SIRLOIN STEAK     305 
sweet potato fries, chillibearnaise, sesame jus

CHARGRILLED RIBEYE     315
kimchi, kale, sesame jus, ssam yang sauce, japanese rice

 

Desserts

TROPICAL FRUIT AND SORBET     145
papaya, passionfruit ganache, guava-lemongrass sorbet

CHOCOLATE CREME BRULEE     135
yuzu marinated strawberries

COCONUT PANACOTTA     135
rum caramelized pineapple, dulce chocolate, sesame

CHOCOLATE GANACHE WITH SEASALT     45

SORBET OF THE DAY     45

 

* If you are uncertain regarding allergies - ask the staff